Szóközzel elválasztva több szóra is kereshet. Egy kulcsszó hossza minimum három karakter lehet.
HÍREKKLUBUNKRÓLTAGSÁGPROJEKTEKGALÉRIAKAPCSOLAT
DiákcsereDélvidéki kapcsolatokEgyüttműködési megállapodás a Bibó István GimnáziummalInteract Club alapítási ünnepségeInteract gyalogtúraKaló Imre borász előadásaLátogatás a kikindai Rotary ClubnálLátogatás a kronachi testvérklubnálRotary BográcsozásRotary Bográcsozás 2012Rotary Bográcsozás 2012.Rotary BálRotary KarácsonyÉlelmiszersegély-osztás rászorulóknak

Új év, új elnök - tisztújítás klubunkban

21
10
2013

2011. július 12-én este 18 órakor - a Rotary hagyományainak megfelelően a hagyományos naptári év felénél - beiktatásra kerültek klubunk 2011/2012-es tisztségviselői.

Harkai István, a Rotary Club Kiskunhalas 2010/2011-es elnöke a Csipke Hotel konferenciatermében megtartott est során ünnepélyes keretek közt átadta az elnöki címet Bordás Zoltán részére.

Bordás Zoltán a klub megalapítása óta, s különösképp, mint az elmúlt évek titkára, jelentős szerepet vállalt tevékenységeink szervezésében, így tapasztalt és elhivatott tagként tekintünk rá. Köszöntőjében vállalta, hogy eddigi elnökeink által kialakított hagyományokat és a klub célkitűzéseit minden tudásával tovább folytatja.

Az elmúlt évben igen sok fontos esemény történt melyekre büszkék lehetünk, folytatódott a Rotary Karácsony, a nagy sikerű jótékonysági Rotary Bál és újra élelmiszercsomagokat juttattunk el a Kiskunhalas környéki nélkülözők részére. Elsők közt segítettünk 500.000 Ft-os adományunkkal a vörösiszap károsult Devecser lakóin, melyet személyesen juttattunk el hozzájuk. Kiemelt programként elindítottuk a Bibó István Gimnáziummal együttműködve cserediák programunkat, melynek köszönhetően egy tanulót Franciaországba (a magyarországi Rotary Clubok közt elsőként), egyet pedig Dél-Afrikába tudunk elküldeni, s természetesen ezen országokból egy-egy diákot fogadunk is.

Változott a klubtitkári tiszt is, mely feladatokat a továbbiakban Kakas Szabolcs látja el.

Az est során hivatalosan is bejelentette Dr. Kastyják János klubtagunk, hogy a Rotary Club Kiskunhalas közhasznú társasággá alakult, így a jótékonysági célra adakozók által felajánlott összegeket fogadni tudjuk.

Kép, szöveg: Kakas Szabolcs

Hol vagyok? | Hírek