Szóközzel elválasztva több szóra is kereshet. Egy kulcsszó hossza minimum három karakter lehet.
HÍREKKLUBUNKRÓLTAGSÁGPROJEKTEKGALÉRIAKAPCSOLAT
DiákcsereDélvidéki kapcsolatokEgyüttműködési megállapodás a Bibó István GimnáziummalInteract Club alapítási ünnepségeInteract gyalogtúraKaló Imre borász előadásaLátogatás a kikindai Rotary ClubnálLátogatás a kronachi testvérklubnálRotary BográcsozásRotary Bográcsozás 2012Rotary Bográcsozás 2012.Rotary BálRotary KarácsonyÉlelmiszersegély-osztás rászorulóknak

Keresés

Találatok a következő kifejezésre: bál

Cikkek

17
01
2014

Idén is megrendezésre kerül Bálunk, melyre szívesen látjuk a kikapcsolódni és ezzel együtt segíteni vágyókat.

Az est 2014. január 25-én szombaton, 18:30-kor kezdődik a Csipke Hotel különtermében, ahol a svédasztalos vacsora mellett kellemes műsorszámok szórakoztatják Kedves Vendégeinket. A belépő megvásárlásával egyúttal hozzájárulnak célunk megvalósításához, mely a Kiskunhalas külterületén, halmozottan hátrányos helyzetben lévő embertársaink élelmiszerrel történő megsegítése.

Várjuk Önt is!

21
10
2013

Mintegy félmillió forint gyűlt össze a hétvégi Rotary-bálon, ahol az igényes műsor mellett a jótékonyság és a klub globális elkötelezettsége is meghatározta az est szellemét.

21
10
2013

A múlt század elején az erkölcsi tisztaság és a társadalmi szolidaritás nevében létrejött Rotary Club világhálózatának részeként tavaly ősszel Kiskunhalason is megalakult a helyi szervezet. A Varga Alajos vállalkozó vezette klub, követve az alapító szellemiséget, kezdettől elkötelezetten kutatja a térség támogatandó intézményeit, társadalmi csoportjait.

Galériák

Képek

Nincs a megadott feltételnek megfelelő találat

Termékek

Nincs a megadott feltételnek megfelelő találat
Hol vagyok? | Hírek