Szóközzel elválasztva több szóra is kereshet. Egy kulcsszó hossza minimum három karakter lehet.
HÍREKKLUBUNKRÓLTAGSÁGPROJEKTEKGALÉRIAKAPCSOLAT
DiákcsereDélvidéki kapcsolatokEgyüttműködési megállapodás a Bibó István GimnáziummalInteract Club alapítási ünnepségeInteract gyalogtúraKaló Imre borász előadásaLátogatás a kikindai Rotary ClubnálLátogatás a kronachi testvérklubnálRotary BográcsozásRotary Bográcsozás 2012Rotary Bográcsozás 2012.Rotary BálRotary KarácsonyÉlelmiszersegély-osztás rászorulóknak

Keresés

Találatok a következő kifejezésre: vendég

Cikkek

14
11
2013

Újabb Rotary Estre invitáljuk a kultúra és a történelem iránt érdeklődőket. 2013. november 19-én vendégünk lesz Végső István, aki Rejtélyek és dilemmák Halas helytörténetében - szubjektív áttekintés városunk históriájáról címmel tart előadást a Csipke Hotel konferenciatermében délután hat órakor kezdődően.

A rendezvény mindenki számára nyitott és ingyenes.

Várjuk Önt is!

24
10
2013

A Rotary Est sorozat következő előadója Kovács Zita művészettörténész, a bajai Türr István Múzeum igazgatója, az előadás címe: "Berki", témája pedig Berki Viola - kiskunhalasi kötődésű - festő munkássága. A festőnő műveiről Kovács Zita nemrégiben megjelent műve szolgáltatja az alapot.

Az előadásra 2013. október 29-én, este 6 órakor kerül sor a kiskunhalasi Csipke Szálloda konferenciatermében. Az esten való részvétel mindenki számára nyitott, részvételi díj nincs.

Várjuk Önt is! 

21
10
2013

Az egyik piacvezető bank elemzői, üzletágvezetői tartottak pénzügyi fórumot a halasi Rotary Klub tagjai, vendégei előtt a napokban. A fórumon üzletemberek és magánszemélyek tájékozódhattak a globális gazdasági, tőkepiaci kérdésekről, konkrétan pedig az Egyesült Államoknak a világ pénzügyi helyzetét befolyásoló gazdasági helyzetéről. Varga Alajos, a halasi Rotary elnöke elmondta, a heti összejöveteleken gyakran szóba kerülnek olyan témák, amelyeket ezen a délutánon neves szakemberekkel vitattak meg.

21
10
2013

Február 16-án a halasi Rotary Klub vendége lesz Bencze József országos rendőr főkapitány. A közéleti ügyekért elkötelezett helyi civil szervezet nyílt rendezvényén ott lesz Dávid Károly megyei rendőr főkapitány és Husti János városi rendőri vezető is. A meghívottak a rendőrség jelenéről és jövőjéről beszélgetnek majd a lakossági fórumon.

Galériák

Nincs a megadott feltételnek megfelelő találat

Képek

Nincs a megadott feltételnek megfelelő találat

Termékek

Nincs a megadott feltételnek megfelelő találat
Hol vagyok? | Hírek