Szóközzel elválasztva több szóra is kereshet. Egy kulcsszó hossza minimum három karakter lehet.
HÍREKKLUBUNKRÓLTAGSÁGPROJEKTEKGALÉRIAKAPCSOLAT
DiákcsereDélvidéki kapcsolatokEgyüttműködési megállapodás a Bibó István GimnáziummalInteract Club alapítási ünnepségeInteract gyalogtúraKaló Imre borász előadásaLátogatás a kikindai Rotary ClubnálLátogatás a kronachi testvérklubnálRotary BográcsozásRotary Bográcsozás 2012Rotary Bográcsozás 2012.Rotary BálRotary KarácsonyÉlelmiszersegély-osztás rászorulóknak

Keresés

Találatok a következő kifejezésre: rotary est

Cikkek

14
11
2013

Újabb Rotary Estre invitáljuk a kultúra és a történelem iránt érdeklődőket. 2013. november 19-én vendégünk lesz Végső István, aki Rejtélyek és dilemmák Halas helytörténetében - szubjektív áttekintés városunk históriájáról címmel tart előadást a Csipke Hotel konferenciatermében délután hat órakor kezdődően.

A rendezvény mindenki számára nyitott és ingyenes.

Várjuk Önt is!

24
10
2013

A Rotary Est sorozat következő előadója Kovács Zita művészettörténész, a bajai Türr István Múzeum igazgatója, az előadás címe: "Berki", témája pedig Berki Viola - kiskunhalasi kötődésű - festő munkássága. A festőnő műveiről Kovács Zita nemrégiben megjelent műve szolgáltatja az alapot.

Az előadásra 2013. október 29-én, este 6 órakor kerül sor a kiskunhalasi Csipke Szálloda konferenciatermében. Az esten való részvétel mindenki számára nyitott, részvételi díj nincs.

Várjuk Önt is! 

24
10
2013

A Rotary Club Kiskunhalas a nemzetközi Rotary mozgalom tagja, emellett magyarországon bejegyzett közhasznú alapítvány.

Közösségi szerepvállalás és jelenlét

Klubunk tevékenységének fő célkitűzése - elsősorban, de nem kizárólagosan - a városunkban és vonzáskörzetében élő emberek életminőségének javítása. A megvalósítás ennek megfelelően számtalan formában ölthet testet, az egyszeri, kiválasztott személyeknek, családoknak juttatott élelmiszer, ruhanemű segélyektől, a nagyobb, akár számszerűleg nem is mérhető embercsoportot érintő