Szóközzel elválasztva több szóra is kereshet. Egy kulcsszó hossza minimum három karakter lehet.
HÍREKKLUBUNKRÓLTAGSÁGPROJEKTEKGALÉRIAKAPCSOLAT
DiákcsereDélvidéki kapcsolatokEgyüttműködési megállapodás a Bibó István GimnáziummalInteract Club alapítási ünnepségeInteract gyalogtúraKaló Imre borász előadásaLátogatás a kikindai Rotary ClubnálLátogatás a kronachi testvérklubnálRotary BográcsozásRotary Bográcsozás 2012Rotary Bográcsozás 2012.Rotary BálRotary KarácsonyÉlelmiszersegély-osztás rászorulóknak

Keresés

Találatok a következő kifejezésre: projekt

Cikkek

21
10
2013

A karácsonyt közeledtével mindenkiben fokozódik a vágy az örömszerzésre, az ajándékozásra. Ám adományozni nemcsak ilyenkor szükséges, hanem az év többi napján is gondolhatunk a rászorulókra. Ahogy a Rotary Club tagjai is ezt teszik. Évközben bált szerveznek, hogy segíthessenek - mondja Szőke Sándor, a Rotary Club Kiskunhalas elnöke.

21
10
2013

Az RC Kiskunhalas eddigi legnagyobb projektjének keretében célunk a Szentháromság téri római katolikus templom akadálymentes megközelíthetőségének biztosítása és a templomkert felújítása.

A megvalósítás várható időpontja: 2014.

Szívesen veszünk támogatásokat célunk eléréséhez.

A képeken látható az 1770-ben készült barokk stílusú római katolikus templom fennséges épülete, a park felújítására és az akadálymentes sétány megvalósítására született terv vázlata, melynek mielőbbi megvalósítását a park jelenlegi állapota is indokolja.

Galériák

Képek

Nincs a megadott feltételnek megfelelő találat

Termékek

Nincs a megadott feltételnek megfelelő találat
Hol vagyok? | Hírek